8 dôvodov prečo jesť v práci červené pomaranče + tipy pre ich spracovanie

Jedenie červených sicílskych pomarančov, môže mať mnoho prospešných účinkov pre zdravie zamestnancov. Červené alebo inak nazývané krvavé pomaranče, patria medzi najväčšiu kulinársku pochúťku pre svoju zaujímavú šťavnatosť a sladkosť, a najmä pre vitamíny a látky, ktoré priaznivo pôsobia na ľudský organizmus.

veľmi šťavnaté a môžu byť jemne kyslé, pričom po ich zjedení vám ostane na jazyku jahodovo-malinová chuť. Existuje viac druhov červených pomarančov, pričom všetky sú chutné aj pri priamej konzumácii. Tieto pomaranče majú málo kôstok, čo ocení každý kto si ich rád vychutnáva čerstvé.

8 DÔVODOV PREČO DOPRIAŤ ZAMESTNANCOM ČERVENÉ POMARANČE DO PRÁCE

  1. Červené pomaranče sú bohaté na antioxidanty a flavonoidy, ktoré pomáhajú chrániť telo pred poškodením buniek a predchádzať chorobám.
  1. Pomáhajú zlepšovať náladu a znižovať stres.
  1. Sú tiež bohaté na vitamín C, ktorý je dôležitý pre imunitný systém a môže pomôcť pri prevencii nachladnutia a chrípky.
  1. Konzumácia ovocia a zeleniny je spojená s celkovým lepším zdravím, ktoré môže prispievať k vyššej produktivite a nižšej absencii v práci.
  1. Pomáhajú zvyšovať energiu a znižovať únavu.
  1. Sú tiež bohaté na vitamín A, ktorý je prospešný pre zdravie očí a kože.
  1. Ich konzumáciou podporíte dobré trávenie, pretože obsahujú vlákninu a kyselinu citrónovú. Vaše telo sa rýchlo nasýti a pocit hladu zmizne. Krvavé pomaranče nielen, že nasýtia vaše telo, pitie ich šťavy, uhasí váš smäd.
  1. Jednoducho povedané, jedenie červených pomarančov môže pomôcť zamestnancom zostať zdravými a plnými energie, čo môže prispievať k lepšej pracovnej výkonnosti.

AKO SPRACOVAŤ ČERVENÉ POMARANČE V PRÁCI

 Možnosti spracovania červených pomarančov záležia od možností, ktoré vám ponúka firemná kuchynka. Vďaka ich výnimočnej chuti, červené pomaranče mnohí považujú za kulinársku lahôdku, ktorú si môžete nakrájať do ovocných, ale aj zeleninových šalátov, ale rovnako si z nich môžete pripraviť aj chutný nápoj.

  • Bez kuchynky: V prípade, že v práci nemáte kuchynku, kde by ste si mohli ovocie pohodlne spracovať, je výbornou voľbou jedenie čerstvého ovocia. Zrelé červené pomaranče stačí zbaviť šupky, obsahujú minimum semiačok, a tak si ich môžete po očistení vychutnať v ich najprirodzenejšej podobe.
  • S kuchynkou: Firemná kuchynka poskytuje omnoho viac možností na spracovanie akéhokoľvek ovocia a zeleniny v práci.
    • Limonáda: pomaranče môžete nakrájať na kolieska alebo mesiačiky a vložiť ich do krčahu s vodou. Vďaka ovocným limonádam zostanete hydratovaný počas celého dňa a na pravidelný pohár vody sa budete tešiť.
    • Džús: červené pomaranče sú šťavnaté, a tak sa hodia na prípravu ovocnej šťavy, ktorá vám dodá poriadnu porciu vitamínov a energie do celého dňa. Nemáte v práci odšťavovač? Nevadí, šťavu ľahko vyrobíte aj pomocou ručného odšťavovača.
    • Do šalátu: kúsky pomaranča môžete primiešať do čerstvého zeleninového alebo ovocného šalátu.
    • Čerstvé: nakrájajte si čerstvé ovocie na menšie trojuholníčky a doprajte si ich na desiatu namiesto iného sladkého snacku.

Zaujali vás krvavé pomaranče a chceli by ste ich vyskúšať aj vy? Kontaktujte nás a radi vám zabezpečíme prísun čerstvých vitamínov aj pre vašich zamestnancov.

My sme pripravení, stačí nám dať vedieť

Vyplňte tento nezáväzný formulár a my sa vám ozveme späť s ponukou pre vás. Doručujeme po celom Slovensku.

 

    O čo máte záujem?

    Môžete vybrať viaceré možnosti a ponuku pre vás pripravíme na mieru.

    Kedy vám ovocie dodáme?

    Ako často si prajete ovocie doručovať?

    Vyberte možnosť, ktorú preferujete. Na konkrétnom termíne sa dohodnete s naším obchodníkom.

    Máte špeciálnu požiadavku?

    Napíšte, čo pre vás ešte môžeme urobiť

    ?

    ?

    Poznáte FARMOVE.sk?

    Starostlivo vyberaná čerstvá zelenina, ovocie a produkty nielen od lokálnych farmárov a malovýrobcov doručené priamo k vám domov v debničkách sú tou správnou voľbou pre zdravie celej rodiny.